Cheltuielile de consultanță, în cadrul programului Casa Eficientă Energetic 2020, nu sunt eligibile. Cheltuielile de consultanță nu au fost cuprinse în acest program în forma inițiala supusă dezbaterii publice în perioada 12 mai 2020- 12 iunie 2020.

Geta Energeta vine in sprijinul proprietarilor de case cu facilități de plată. Serviciile de consultanță pot fi plătite în 2 tranșe, astfel:

  • 40% la semnarea contractului de consultanță
  • 60% la data semnării contractului de finanțare cu AFM.

Dacă vrei sa aplici la programul Casa Eficientă Energetic 2020 si cauți un consultant pentru a te consilia de-a lungul întregului traseu – inclusiv pe perioada celor 12 luni de monitorizare post-implementare proiect, intră si vezi  Serviciile noastre de consultanță.

Pachet de Servicii de Consultanta pentru Casa Eficienta Energetic

Te încurajăm să iei legătura cu noi pentru a primi pe email oferta detaliată adaptată la nevoile tale.

Comandă online consultanța pentru programul Casa Eficientă Energetic.

2 Comentarii

  1. Gabriel Lepadatu Răspunde

    Buna ziua. M- ar interesa un pret estimativ in cazul unei consultatii pe baza dosarului intreg in proiectul Casa Eficienta Energetic. De ce anume a-ti avea nevoie sa stiti legat de casa ca sa puteti spune asta. Mentionez ca lucrarile vor incepe in luna septembrie. Multumesc anticipat.
    Astept un raspuns.

    • getaenergeta Răspunde

      Buna ziua. Vom reveni pe email cu informatiile necesare.
      PS: Programul a fost lansat in Monitorul Oficial, ieri pe 30 iulie 2020, iar abia in luna septembrie estimam ca se va deschide sesiunea de inscrieri. Va recomandam sa nu demarati lucrarile de renovare inaintea semnarii contractului de finantare cu AFM.

Scrie un comentariu