Update: 15.09.2020:

Înscrierile sunt acum deschise: https://cee.afm.ro/

Instrucțiuni de înscriere în Programul “Casa Eficientă Energetic”
https://afm.ro/main/programe/casa_eficienta_energetic/2020/instructiuni_casa_eficienta_energetic-2020_09_14.pdf

Proiectele inscrise până în acest moment:
https://cee.afm.ro/lista-cererilor-de-inscriere/

(sursa: afm.ro)


Înscrierea cererilor de finațare în programul Casa Eficientă Energetic 2020 va începe din 15 septembrie 2020. Anunțul a fost făcut de Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, într-o conferinţă de presă, susţinută miercuri (05.08.2020).

Persoanele fizice pot depune cereri de finanţare în Programul ”Casa Eficientă Energetic”

Extras din comunicatul de presă:

Programul «Casa Eficientă Energetic» va deveni realitate cu depunere pentru cetăţenii României începând cu 15 septembrie. Este un program prin care toţi românii pot primi sprijin din partea statului român în sumă de 15.000 de euro, sumă nerambursabilă prin Administraţia Fondului pentru Mediu. V-am mai vorbit despre acest program chiar înainte de a fi lansat în dezbatere publică. Astăzi, vreau să-i anunţ pe români că suntem aproape de start şi au timp până pe 15 septembrie ca fiecare dintre ei să-şi pună ordine în hârtii şi evident să se hotărască ce vor să facă cu această primă de eficienţă energetică de 15.000 de euro din partea statului român
– Costel Alexe – Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor

Comunicatul de presă integral (PDF):
http://www.mmediu.ro/app/webroot/uploads/files/2020-08-06_casa%20eficient%C4%83%20energeticfinal.pdf

29 Comments

 1. Buna ziua doresc cobsultanta pebtru programul casa eficient energetica.
  Alin Coborzab 07********
  Va multumesc

 2. Buna ziua,

  Daca am semnat deja pentru programul programul CASA VERDE, cel pentru panouri fotovoltaice, am mai putea accesa si programul: CASA EFICIENTA ENERGETIC?

  Va multumesc!

  • Buna ziua. Avem urmatorul raspuns primit de la AFM pe acest subiect: „Cele doua programe derulate de AFM sunt complementare. Nu se limitează posibilitatea aplicării solicitanților care au beneficiat sau sunt pe care să beneficieze de panouri fotovoltaice prin programul derulat de AFM. Se poate aplica fără niciun fel de problemă la programul cunoscut generic sub numele de Casa Eficienta Energetic.”

 3. Camelia Militaru Reply

  Ma intereseaza cat costa pachetul de audit energetic intital si final pentru Programul Casa eficienta energetic si modalitatea de plata , dat fiind fatul ca se fac doua audituri .
  Deasemenea ma intereseaza si partea de consultanta pentru dosarul de finanatare si modalitatea(cand) de plata ?Pretul pentru consultanta l-am vazut pe saitul dvs.

 4. Bună ziua, doresc o consultare cu dvs în vederea realizării unui audit energetic pt accesarea programului Casa Eficientă energetic. Mulțumesc

  • Buna ziua,
   Veti fi contactat de colegii nostri pe email, pentru a va putea prezenta oferta noastra de consultanta in vederea accesarii fondurile nerambursabile prin Programul Casa Eficienta Energeti.
   O zi buna!

 5. As dori consultanță în vederea aplicării la programul Casa Verde Eficientizare Energetică. Nr meu este 07********

 6. Sunt interesată de mai multe detalii referitoare la acest program .Va multumesc Tel 07********

   • Iulian Rogojinaru Reply

    Bună ziua! Doresc consultanță în vederea accesării de fonduri în cadrul programului Casa Eficientă Energetic. Vă mulțumesc!

    • Buna ziua. Veti fi contactat de catre colegii nostri pentru solicitarea informatiilor necesare. Va multumim!

 7. Buna ziua..as fi interesata daca se mai poate cere consultanta sau este prea tarziu pentru program? Multumesc, cu respect!

  • Buna ziua. Estimam ca perioada de inscrieri se va prelungi, astfel ca mai este timp. Veti fi contactata de colegii nostri. Va multumim!

 8. va rog frumos cum ma pot inscre in programul casa eficienta energetic pentru izolarea termica a case si planseului superior

  • Buna ziua. Veti fi contactat in cursul zilei de luni, dar trebuie sa tineti cont ca inscrierile in program incep oficial de marti, 15 septembrie. Va multumim!

 9. Aveti adresa paginii web unde se va face inscrierea in programul „Casa eficienta energetic”? La ce ora incepe inscrierea? Multumesc!

Scrie un comentariu