În articolul de astăzi prezentăm câteva motive pentru care creșterea eficienței energetice a caselor reprezintă un avantaj pentru proprietarii acestora.

Într-un articol anterior am menționat faptul că această creștere te ajută să te odihnești mai bine, să te simți mai energic, performanțele tale generale cresc, iar recuperările medicale sunt mai rapide. 

Comunitatea și mediul înconjurător îți mulțumesc! 

Cu cât consumi mai puțină energie cu atât poluezi mai puțin. 

Rolul certificatelor de performanță energetică pentru mediul înconjurător.

Economisești!

Totodată, lunar, îți rămân mai mulți bani după ce plătești facturile pentru funcționarea casei (încălzire, apă caldă, iluminat, ventilare, etc.) .

Ne ținem de cuvânt

Prin renovarea locuinței personale contribui la îndeplinirea angajamentului național în fața UE, respectiv acela de a crește eficiența energetică a clădirilor existente in Romania, pe de o parte, și de a reduce emisiile de CO2 produse de întreg parcul imobiliar, pe de altă parte. 

Reducerea emisiilor de CO2: obiective și măsuri UE

Susții crearea de noi locuri de muncă

În contextul actual, trebuie să luăm în calcul faptul că există companii care și-au închis ușile pentru mulți dintre angajații lor. Astfel, prin renovările făcute în casa ta pentru creșterea eficienței energetice, aduci un impuls și industriilor care produc materiale şi echipamente necesare reducerii consumului energetic. Cu alte cuvinte, casa ta este mai confortabilă și mai eficienta din punct de vedere energetic, iar oamenii care lucrează pentru producătorii și distribuitorii de materiale și echipamente îți mulțumesc ție pentru că au un loc de muncă.

Sperăm să-ți întâlnești personal, cât de curând, echipa de execuție! Succes!

Furnizori de soluții eficiente energetic pentru casa ta

Tu cum consideri că te impactează creșterea eficienței energetice a casei tale?

Urmareste acest video pentru a vedea ce presupune transformarea unei case vechi intr-o casa pasivă.

5 pași simpli pentru a transforma o casă veche în casă pasivă | Marius Soflete

Scrie un comentariu