Costul de întocmire a certificatului de performanță energetică cât și a auditului energetic pentru o casă poate varia ușor de la caz la caz (regim de înălțime, suprafață utilă totală, localizare, compartimentare, documentația pusă la dispoziție, etc.)

Pentru a veni în sprijinul proprietarilor de case care doresc să se înscrie în programul Casa Eficientă Energetic 2020, Geta Energeta a pregătit 3 pachete de servicii, cu tarife speciale fixe, indiferent unde este casa ta în România.

Tarife pachete de servicii:

Alegeți pachetul de servicii de certificare de performanță energetică (CPE-ului inițial) și auditul energetic inițial, care vi se potrivește, în funcție de regimul de înălțime al casei supuse renovării în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic 2020.

Tarife audit și certificare energetică:

  • Audit Energetic, CPE Inițial: Casă Parter: de la 2500 Lei
  • Audit Energetic, CPE Inițial: Casă Parter + 1 Etaj: de la 3000 Lei
  • Audit Energetic, CPE Inițial: Casă Parter + 2 Etaje: de la 3500Lei

Solicită online pachetul de servicii (CPE inițial și Audit Energetic inițial)

Dacă vrei să te înscrii în programul Casa Eficientă Energetic 2020, noi te putem consulta pe toată durata programului.  Te consiliem de la pregătirea cererii de înscriere până la decontarea cheltuielilor eligibile de către AFM și inclusiv pe perioada celor 12 luni de monitorizare post-implementare proiect, când Autoritatea vine în vizită și constată respectarea  sau nerespectarea condiţiilor de acordare a finanţării si notifică beneficiarul în vederea remedierii, după caz, a deficienţei respective.

Vezi oferta Geta Energeta de servicii de consultanță și lasă-ne un email sau sună direct și spune-ne ce întrebări sau nelămuriri ai întâmpinat (formular de contact).

3 Comentarii

  1. Pentru instalarea sistemelor de incalzire si de preparare si utilizare a apei calde de consum este eligibila si montarea unei centrale termice pe peleti?Daca nu,de ce ?

    • Centralele termice pe peleti nu sunt eligibile pentru finantare prin programul Casa Eficienta Energetic. Scopul programului este scaderea emisiilor de CO2 ale cladirilor in care locuim. Va recomandam pompele de caldura ca si solutie pentru incalzire si prepapare a apei calde de consum.

  2. Buna ziua, ma intereseaza sa accesez programul casa eficienta energetic si asi dori mai multe detali in achizitionare pachetului complect de la dvs. Consultanta + certificatele energetice.

Scrie un comentariu