Despre Geta Energeta

Geta Energeta este singura platforma de comert online din Romania destinata serviciilor de audit si certificare energetica, prestate la nivel national.

Conceptul Geta Energeta este posibil multumita deschiderii si implicarii auditorilor energetici din Romania inspre programul de cooptare al furnizorilor-parteneri.

Prin activarea sub un singur nume comun si prin asigurarea indeplinirii tuturor standardelor impuse de piata, de clienti si nu in ultimul rand de catre Furnizorii-Parteneri, Geta Energeta este singura aplicatie online care gazduieste servicii de audit energetic si certificare de performanta energetica pentru cladiri, la nivel national.

Geta Energeta se alatura obiectivului national de promovare a actiunilor de creştere a performanţei energetice a clădirilor si isi asuma datoria de informare publica privind schimbarile legislative, politicile si programele in vigoare, noutatile din tehnologie si practicile privind eficienta energetica.

Cui se adreseaza Geta Energeta?

Aplicatia online urmareste atragerea si incheierea unor contracte de prestari servicii la comanda, cu:

 • A. Furnizori-Parteneri
  (auditori energetici astestati)
 • B. Clienti
  (dezvoltatori, investitori, persoane fizice, institutii publice, etc)
 • C. Sustinatori - orice persoana fizica/juridica care aduce clienti noi si care primeste un comision fix (%) din valoarea primei comenzi inaintate de catre respectivul client. Prin Client nou se intelege acel client (persoana fizica / persoana juridica) care nu are inca cont in aplicatia Geta Energeta.

Accesul in platforma se va face pe baza de cont securizat cu parola. Click pentru creare cont

Plus de valoare pentru client

 • Comanda prin aplicatie
 • Toate categoriile de cladiri
 • Prezenta la nivel national
 • Istoric & arhiva online

Ultimele aparitii in presa:

Vezi mai multe

Ce presupune eficientizarea energetică a unei clădiri

Adevarul Financiar video

Compania are misiune socio-economică de a creşte eficienţa energetică a clădirilor din România.

Povestea tinerei care a creat prima platformă online de certificare energetică din România

Adevarul Financiar online

Geta Energeta este prima și singura platformă de comerț online din România, destinată serviciilor de audit și certificare energetică, fiind creată de tânăra Valentina Tambou în urmă cu doi ani.
Sus