Despre Geta Energeta

Geta Energeta este singura platforma de comert online din Romania destinata serviciilor de audit si certificare energetica, prestate la nivel national.

Conceptul Geta Energeta este posibil multumita deschiderii si implicarii auditorilor energetici din Romania inspre programul de cooptare al furnizorilor-parteneri.

Prin activarea sub un singur nume comun si prin asigurarea indeplinirii tuturor standardelor impuse de piata, de clienti si nu in ultimul rand de catre Furnizorii-Parteneri, Geta Energeta va fi aplicatia online care va gazdui serviciile de audit si certificare energetica din Romania.

Geta Energeta se alatura obiectivului national de promovare a actiunilor de creştere a performanţei energetice a clădirilor si isi asuma datoria de informare publica privind schimbarile legislative, politicile si programele in vigoare, noutatile din tehnologie si practicile privind eficienta energetica.

Cui se adreseaza Geta Energeta?

Aplicatia online urmareste atragerea si incheierea unor contracte de prestari servicii la comanda, cu:

 • A. Furnizori-Parteneri
  (auditori energetici astestati)
 • B. Clienti
  (dezvoltatori, investitori, persoane fizice, institutii publice, etc)
 • C. Sustinatori - orice persoana juridica care aduce clienti noi si care primeste un comision fix (%) din valoarea primei comenzi inaintate de catre respectivul client. Prin Client nou se intelege acel client (persoana fizica / persoana juridica) care nu are inca cont in aplicatia Geta Energeta.

Accesul in platforma se va face pe baza de cont securizat cu parola, asigurandu-se confidentialitatea datelor si conformitatea cu reglementarile GDPR, precum si orice alte reglementari, conform legislatiei in vigoare.

Plus de valoare pentru client

 • Comanda prin aplicatie
 • Toate categoriile de cladiri
 • Prezenta la nivel national
 • Istoric & arhiva online
 • Asigurare de raspundere profesionala

Ultimele aparitii in presa:

Vezi mai multe

Geta Energeta in Ziarul Financiar - Print

Ziarul Financiar - print

Geta Energeta, o platformă online pentru auditarea şi certificarea energetică a primit o finanţare de 50.000 euro de la Raiffeisen Bank

Geta Energeta in Ziarul Financiar - Online

Ziarul Financiar - online

Geta Energeta, o platformă online pentru auditarea şi certificarea energetică a primit o finanţare de 50.000 euro de la Raiffeisen Bank
Sus