Geta Energeta este prima și singura platformă de comerț online din România, destinată serviciilor de audit și certificare energetică, fiind creată de tânăra Valentina Tambou în urmă cu doi ani.

În primăvara anului 2018, când acumulase 10 ani de pregătire profesională în administrarea afacerilor, Valentina Tambou (31 ani) a decis să intre în lumea business-ului. La acea perioadă, avea experiență în vânzări și managementul proiectelor, fiind parte dintr-o firmă de consultanță în construcții, unde a avut oportunitatea de a-și crea deprinderi în managementul resursei umane și al proiectelor, comunicare și vânzări.

Astfel, în martie 2018, Valentina Tambou a realizat primul său plan de business pentru propriul start-up „TAMBOU“ trasând viziunea holistică a companiei privind dezvoltarea afacerilor (Business Development Services). Printre serviciile oferite de către companie se numără atragerea de fonduri de investiții pentru firme, pregătirea planului de business și managementul contractelor.

Ascensiunea sa în antreprenoriat a fost rapidă, așa că, în primul an, a participat cu primul proiect de talie națională pregătit de compania TAMBOU la programul factory by Raiffeisen Bank: Geta Energeta, o platformă online pentru auditarea şi certificarea energetică. În luna mai 2019, planul său de afaceri, construit pentru cinci ani, primea validarea din partea Raiffeisen Bank, proiectul fiind finanțat cu 50.000 de Euro. La o lună distanță, alături de Bogdan Uta, fondatorul Agenției Creatif, înființa SRL-ul cu același nume. Astfel, Geta Energeta a devenit prima și singura platformă de comerț online din România, destinată serviciilor de audit și certificare energetică, prestate la nivel național, venind cu o viziune nouă și cu o serie de facilități. Mecanismul de funcționare este conceput astfel încât să simplifice procedurile și să reducă timpii de lucru atât pentru clienți, cât și pentru auditorii energetici.


Citeste articolul integral in Adevarul Financiar:
https://adevarulfinanciar.ro/99creativewomen/povestea-tinerei-care-a-creat-prima-platforma-online-de-certificare-energetica-din-romania/




Sus