Platforma pe care cei doi antreprenori au numit-o Geta Energeta este destinată serviciilor de audit și certificare energetică prestate la nivel național. Start-up-ul pornește la drum cu o finanțare de 50.000 de euro, obținută într-un program de accelerare a inovațiilor locale.

Ideea platformei Geta Energeta s-a născut în vara anului 2018, iar un an mai târziu a fost lansată pe piaţă.

Fondatorii platformei susțin că prin acest proiect își asumă datoria de informare publică privind schimbările legislative, politicile și programele în vigoare, precum și despre noutățile din tehnologie și practicile privind eficiența energetică.

În spatele proiectului sunt doi asociați: Valentina Tambou, cu pregătire profesională în administrarea afacerilor și peste șase ani de experiență în acest domeniu, și Bogdan Uță, fondator al WEB CREATIFGRAFIX SRL, agenție de marketing și dezvoltare web. Aceștia doresc să ofere fiecărui auditor energetic posibilitatea de a accesa și onora cereri de ofertă de la orice persoană juridică sau fizică, indiferent de tipul firmei (microîntreprindere sau multinațională) sau de țara de origine a acesteia.


Citeste articolul integral in Startup Cafe:
https://www.startupcafe.ro/idei-si-antreprenori/platforma-audit-energie-geta-energeta.htm




Sus