Cooptare Auditori Energetici

Misiunea proiectului Geta Energeta este crearea si asigurarea accesului fiecarui si tuturor auditorilor energetici din Romania la piata de audit si certificare energetica a cladirilor din Romania, prin unirea sub un singur nume a tuturor auditorilor atestati si activi.


Programul de cooptare al auditorilor energetici

Este DESCHIS programul de cooptare al auditorilor energetici in echipa noastra, in calitate de Furnizori-Parteneri.

Sunt numiti Furnizori-Parteneri toti auditorii energetici atestati care au semnat Contractul Cadru de Prestari Servicii cu Geta Energeta si implicit au un cont deschis in aplicatia online Geta Energeta.

 

Inregistreaza-te:Dupa transmiterea acestui formular, vei primi un email cuprinzand Termeni si conditii de colaborare cu Geta Energeta. Iti multumim!

Ce rol are un Partener-Furnzior?

  • A. Prestarea serviciilor de audit si certificare energetica: asigurarea vizitei la locatia proiectului, analiza documentatiei de constructie necesara prestarii serviciilor, intocmirea certificatelor de performanta enertica si a rapoartelor de audit energetic (dupa caz) la timp si in costurile fixate contractual.
  • B. Incarcarea livrabilelor si a facturilor de plata in aplicatia Geta Energeta
  • C. Livrarea catre beneficiarul final sau catre Geta Energeta (dupa caz) in format fizic a certificatelor / rapoartelor preincarcate in aplicatie.

Valoarea adusa auditorilor energetici, in calitate de Furnizori-Parteneri ai Geta Energeta.

  • Clienti. Geta Energeta va asigura baza de clienti pentru Furnizorii-Parteneri.
  • Scaderea (sau eliminarea) costurilor de promovare. Geta Energeta va investi in promovarea serviciilor tuturor Furnizorilor-Parteneri.
  • Simplificarea procesului de prestare a serviciului, prin preluarea solicitarilor si a cerintelor customizate ale clientilor direct de catre Geta Energeta si asigurarea indeplinirii formalitatilor legale, comerciale si juridice.
  • Timp castigat, prin reducerea implicatiei auditorilor energetici strict la procesul de prestare efectiva a serviciului.
  • Garantarea platii serviciului prestat la termenul convenit, indiferent de potentialele intarzieri la plata din partea Clientilor.
  • Bonusuri de performanta si profesionalism.
Devino Furnizor-Partener al Geta Energeta:
Inregistreaza-te
Sus