Geta Energeta este prima si singura platforma de comert online din Romania destinata serviciilor de audit si certificare energetica prestate la nivel national. Sub deviza „Uniti prin energie verde!”, Geta Energeta se alatura obiectivului national de promovare a actiunilor de crestere a performantei energetice a cladirilor.

Ideea platformei Geta Energeta s-a nascut in vara anului 2018. Un an mai tarziu, este gata de debut si porneste la drum cu o finantate de 50.000 de euro, obtinuta in programul factory by RAIFFEISEN BANK. Fondatorii platformei sustin ca prin acest proiect isi asuma datoria de informare publica privind schimbarile legislative, politicile si programele in vigoare, precum si despre noutatile din tehnologie si practicile privind eficienta energetica.

In spatele proiectului sunt doi asociati: Valentina Tambou, cu pregatire profesionala in administrarea afacerilor si peste sase ani de experienta in acest domeniu, si Bogdan Uta, fondator al WEB CREATIFGRAFIX SRL, agentie de marketing si dezvoltare web. Acestia doresc sa ofere fiecarui auditor energetic posibilitatea de a accesa si onora cereri de oferta de la orice persoana juridica sau fizica, indiferent de tipul firmei (microintreprindere sau multinationala) sau de tara de origine a acesteia.

„Motivul pentru care am intrat pe piata certificatelor energetice isi are originile in experienta dobandita pe parcursul a peste patru ani in managementul proiectelor de certificare energetica. Lucrand cu auditorii energetici, pe de o parte, si cu clientii, pe de alta parte, am observat atat oportunitatile, cat si lacunele existente.


Citeste articolul integral in WALL-STREET:
https://www.wall-street.ro/articol/Start-Up/243494/geta-energeta-prima-platforma-pentru-servicii-de-audit-si-certificare-energetica.html
Sus