În primul an de activitate start-up-ul Geta Energeta ţinteşte venituri de 180.000 euro.

Geta Energeta, o platformă online specializată în furnizarea de servicii de audit şi certificare energetică, a obţinut o finanţare de 50.000 de euro prin programul factory by Raiffeisen Bank, sumă cu care start-up-ul local porneşte practic la drum. Platforma a fost fondată de doi antreprenori locali - Valentina Tambou, care are o pregătire profesională în administrarea afacerilor şi peste şase ani de experienţă în acest domeniu, şi Bogdan Uţă, fondatorul Web Creatifgrafix SRL, agenţie de marketing şi dezvoltare web.

"Este mult de muncă în domeniul eficienţei energetice a clădirilor. Noi ne-am propus să începem cu o informare corectă şi completă a cetăţenilor. Nu mulţi se gândesc la consumul zilnic de energie necesar pentru funcţionarea propriei locuinţe, însă şi mai puţini înţeleg impactul unui consum ridicat de energie asupra mediului înconjurător", a declarat Valentina Tambou, cofondator al proiectului Geta Energeta.


Citeste articolul integral in Business Magazin:
https://www.businessmagazin.ro/actualitate/geta-energeta-o-platforma-online-pentru-auditarea-si-certificarea-energetica-a-primit-o-finantare-de-50-000-euro-de-la-raiffeisen-bank-18267281




Sus