Într-un articol anterior publicat pe blogul nostru, am specificat faptul că înscrierile în programul „Casa Eficientă Energetic”, administrat de AFM (Administraţia Fondului pentru Mediu) au început în data de 15.09.2020, ora 13:00.

Durata acestei sesiuni de înscrieri a atins deja cele 5 săptămâni, de pe 15 septembrie până pe 20 octombrie 2020. Din estimările noastre, considerăm că acest program se va mai prelungi cu încă 3 săptămâni, astfel sesiunea aceasta se va prelungi pană în luna noiembrie 2020.

Până pe 20.10.2020 ora 18:00 s-au înscris în program 11,028 dosare, iar suma disponibilă (bani pe care statul îi mai are alocați pentru decontarea renovărilor caselor) este de 160.331.927 RON .

Fonduri nerambursabile pentru renovarea locuinței

Dacă îți mai dorești să te înscrii în programul Casa Eficientă Energetic 2020, noi – cei de la Geta Energeta – îți putem oferi consultanță pe toată durata programului. Te ajutăm să-ți pregătești cererea de înscriere, pregătim împreună dosarul, îl depunem la AFM în vederea decontării cheltuielilor eligibile, și îți oferim și 12 luni de monitorizare post-implementare proiect.

Prețul pentru consultanță în vederea accesării fondurilor nerambursabile pentru o casă (P, P+1, P+2) este de 2.500 Lei.

Dacă pe lângă serviciile de consultanță comanzi și auditul energetic inițial și certificatul de performanță energetică inițial,  atunci îți oferim un tarif total promoțional*:

Consultanță pentru accesare fonduri nerambursabile pentru o Casa (parter; P+1; P+2): 2.000 Lei

*Tariful promoțional este valabil dacă serviciile de consultanță se comandă împreună cu cele de audit și certificare energetică.

Am scris mai multe aici despre cheltuielile care nu se decontează prin programul „Casa Eficientă Energetic” , care sunt condițiile de eligibilitate ale solicitantului, dar și condițiile de eligibilitate ale cheltuielilor și ale proiectului.

Scrie un comentariu