Pentru a afla totalul lucrărilor de renovare a casei (locuinței unifamiliare), cu scopul îmbunătățirii eficienței energetice a clădirii, recomandăm parcurgerea următorilor pași:

Primul pas: Comandă certificatul energetic inițial și auditul energetic!

Auditorul energetic va identifica oportunitățile rentabile de economisire a energiei, prin:

 • identificarea soluțiilor de creștere a performanței energetice;
 • cuantificarea economiilor de energie;
 • evaluarea eficienței economice a soluțiilor;
 • estimarea costurilor și a duratei de recuperare a investiției;

Vezi pachetele de servicii pregătite de Geta Energeta, pentru programul Casa Eficientă Energetic. Comandă online pachetul de servicii dorit sau contactează-ne pentru mai multe detalii.

Al doilea pas: Cere oferte de preț de la furnizori !

În baza recomandărilor auditorului energetic, căutați furnizorii necesari de servicii și echipamente. Cereți mai multe oferte de preț și alegeți-o pe cea mai convenabilă!

Pasul 2. Cere oferte de preț de la furnizorii specializați !

În baza ofertelor de preț veți putea estima bugetul total necesar renovării.

AFM nu decontează lucrările efectuate în regie proprie. Trebuie să aveți contracte cu firme specializate pentru fiecare lucrare.

Descarcă aici Calculatorul pentru Casa Eficientă Energetic și joacă-te puțin cu cifrele.
Vezi în continuare video-ul de prezentare pentru Calculatorul pentru Casa Eficientă Energetic.

Geta Energeta va pune pe site lista cu furnizorii de lucrări si servicii, recomandați, care sunt dispuși să primească până la 60% din bani, abia după decontarea cheltuielor prin program.  Lista este în lucru.

Dacă ai nevoie de suport pentru renovarea energetică a casei prin programul Casa Eficientă Energetic, sună la numărul de telefon din contact sau scrie-ne direct !

12 Comments

 1. ANDREEA PADURARIU Reply

  Bună seara! Noi încă suntem în construcții, casa pe structura metalica cu panouri, foarte bine izolata, acum am terminat fațada și intram la interioare, bunul fiind intabulat.. Doresc sa va întreb dacă putem sa accesam programul în condițiile prezentate mai sus. Mulțumesc anticipat.

  • Buna ziua! Casele in curs de construire nu sunt eligibile prin program. Una din conditii este ca locuinta sa fie finalizata (sa aveti facuta receptia la finalizarea lucrarilor cu autoritatile – PVRTL).

 2. Monica Danciu Reply

  Buna
  Casa este in Valea Draganului, zona intra in acoperirea proiectului? Și este pe numele bunicii, mă pot ocupa eu de dosar printr-o imputernirice?
  Care este cuantumul daca vă ocupați dumneavoastră de caz, în ideea de consultanță și dacă este eligibil din proiect acest tip de cheltuială?
  Mulțumesc frumos!

  • Buna ziua! In baza imputernicii facute de bunica dvs., va puteti ocupa de dosar.
   In cazul in care doriti sa colaborati cu noi pt depunerea dosarului, serviciile de consultanta pe toata durata programului costa 2500 lei (cheltuiala neeligibila).
   Programul se adreseaza tuturor caselor de pe teritoriul Romaniei, indiferent de locatie.

 3. Negrea Camelia Reply

  Buna ziua,
  Acest program se adreseaza si celor care vor sa eficientizeze un apartament, nu o casa?
  Multumesc.

  • Buna ziua. Prin Programul Casa Eficienta Energetic nu se pot renova apartamente, acesta este destinat exclusiv renovarii caselor (locuinte unifamiliale).

 4. Matei Vasile Stelian Reply

  Bună ziua.
  Din câte am înțeles societățile care vor întra în acest program vor recupera de la stat 60%, iar eu platesc 40% către firmă. Dacă firma cu care eu vreau să colaborez nu se înscrie în program, eu pot plăti către firmă toate cheltuielile pe baza unor facturi ca ulterior eu sa recuperez de la stat cei 60%?

  • Buna ziua!
   Ati inteles gresit. In program sunt eligibile doar persoanele fizice. Pt a va informa corect, va recomandam sa cititi Ghidul publicat in Monitorul Oficial din 31 iulie. Daca doriti consultanta telefonica puteti suna la 0752 323 323 (de luni pana vineri, intre 9-18).

  • Banii care se pot recupera prin program intra direct in contul solicitantului (persoana fizica), nicidecum in conturile firmelor de executie.

Scrie un comentariu